Verre Reizen & Rondreizen

Verre reizen en rondreizen, een overzicht van gerenommeerde aanbieders van rondreizen en verre reizen. Hieronder tref je eerst organisaties die meerdere landen aanbieden. Verder op deze pagina staan de verre reizen en rondreizen opgesomd per land en regio.

 • 333 Travel
 • Afrika Plus
 • Afrika Reis op Maat
 • Amerika Plus
 • Asia Direct
 • BBI Travel
 • Dagboek Reizen
 • Koning Aap
 • Riksja Family – Wij als gepassioneerde reizigers hebben ontdekt dat reizen nog steeds kan als je kinderen krijgt. Samen met je gezin reizen brengt een nieuwe dimensie met zich mee. Uit onze jarenlange reiservaring met grote en kleine kinderen zijn we individuele reizen gaan ontwikkelen voor ouders en hun kinderen. Onze reizen zijn volledig afgestemd op jouw gezin en we ontzorgen je in al het regel- en uitzoekwerk.
 • Riksja Travel – Riksja, een persoonlijke en eigenwijze reisorganisatie. Voor ons is reizen het mooiste dat er is. We laten je de highlights zien, maar ook de onbekende plekken. Wij reizen veelvuldig de wereld over en creëren onze eigen routes en ervaringen. Dit doen we samen met onze partners ter plaatse zodat we jou écht het land kunnen laten zien. Het liefst zo ver mogelijk van de platgetrapte paden, dichtbij de natuur en veel in contact met de bevolking en cultuur van een land, waardoor de bevolking maximaal mee profiteert. Onze hotels zijn handpicked, kleinschalig en liggen veelal op unieke plekken. Zo brengen we je dichterbij je bestemming én zo ook dichterbij een mooiere wereld. Want als je met Riksja reist ben je ervan verzekerd dat je verantwoord reist en positief bijdraagt.
 • Sawadee Reizen – Sinds 1983 organiseert Sawadee avontuurlijke rondreizen waarbij genieten en beleven voorop staan. Sawadee staat voor bijzondere reiservaringen. Wie met ons op reis gaat, ervaart een land echt. We laten je veel zien en beleven en zorgen ervoor dat je in contact komt met de lokale bevolking.
 • Shoestring Rondreizen – Shoestring biedt prachtige groeps, single en individuele rondreizen naar werkelijk alle uithoeken van onze planeet.
 • SRC Reizen – Wilt u méér van de wereld ontdekken op uw vakantie? Wilt u niet alleen de highlights zien, maar ook de onbekende parels? Kies dan voor een culturele groepsreis, een fly drive, een privéreis of een maatreis van SRC. Want op onze reizen ziet u méér van de wereld! Door de enthousiaste verhalen van onze reisleiders en gidsen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven.
 • Sundowner – Al 20 jaar maken wij bijzondere wildlife en natuurreizen op maat naar de mooiste plekken ter wereld. Ben jij ook op zoek naar avontuurlijke safari’s, luxe vakanties in de natuur, poolreizen, cruises, fly-drives, actieve reizen of bijzondere overnachtingen?
 • Travel World – Bij Travelworld zien wij het als een uitdaging om de beste en voordeligste reizen en reisarrangementen aan te bieden. Wij hebben dan ook een jarenlange ervaring in het samenstellen van reizen naar verre bestemmingen en bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding met daarbij individuele service op maat. Op deze website vind je een uitgekiend aanbod aan reisarrangementen naar onder andere Noord-Amerika, Azië, Down Under en Afrika die speciaal door onze landenspecialisten zijn geselecteerd. Wij vertrouwen erop dat je een reis naar jouw wensen kunt vinden. Wij zijn continu op zoek naar de laatste aanbiedingen en voordelen. Je kunt daarom altijd bij ons terecht voor de meest actuele prijzen.
 • Trein Rondreis – Met veel aandacht heeft Van Kuijeren rondreizen samengesteld, afgestemd op de behoefte van reizigers. Wie echter toch een andere rondreis wil maken: geen probleem. Treinrondreis.nl stelt op verzoek ook rondreizen op maat samen. “Persoonlijke service is voor ons een belangrijk uitgangspunt” zegt Van Kuijeren.
 • Voigt Travel – Cees van den Bosch, reisondernemer Voigt Travel: “Iedere vakantie moet een unieke reiservaring zijn, een belevenis. Oftewel van reizen naar beleven! Met Voigt Travel reis je niet naar bestemmingen die al zijn platgetrapt door hordes toeristen, maar juist naar de onontdekte parels op deze planeet. Ga bijvoorbeeld in de winter naar Lapland, Noord-Noorwegen, IJsland, Spitsbergen of Zuid-Finland en laat je meenemen in een adembenemend decor van fotogenieke fjorden, besneeuwde bossen en het magische noorderlicht.
 • Voja Travel – Wij zijn Voja Travel en we zijn hard nodig. We zien namelijk dat reizen verrijkt, maar vaak ook ongelijkheid veroorzaakt. Reizigersgelden komen te vaak terecht bij multinationals, waardoor de economische positie van de lokale bevolking verslechtert. Op de lange termijn kan reizen zelfs afbreuk doen aan de natuurlijke schoonheid en authenticiteit van een bestemming. Daarom werkt Voja Travel samen op het laagste niveau en contracteren we rechtstreeks met de leverancier: van taxi tot accommodatie. Van gids tot lokale medewerker. Zo draagt Voja bij aan de ontwikkeling van jouw bestemming!
 • Your Way 2 Go – Onze rondreizen zijn samengesteld door onze landenspecialisten en kun je naar eigen wens aanpassen, zodat je precies zo reist als jij wilt!

Afrika

Marokko

Noord-Amerika

Azië

Indonesië

 • Merapi – Onze reizen stellen u in de gelegenheid in contact te komen met de gastvrije bevolking en laten u het ware Indonesië zien. Wij kennen Indonesië als geen ander en laten u daar graag van proeven, letterlijk en figuurlijk. Vera, Priscilla, Monique, Jan en Flip helpen u graag uw reis samen te stellen. Of het nu gaat om een Indonesië rondreis, een cruise of een duikreis, we kunnen u prima adviseren.

Europa

Ierland

Italië

Sicilië

 • Tururi – Groepsreizen, individuele reizen, zeilreizen en fietsreizen. Iedere reiziger is uniek; wensen, verwachtingen en behoeftes verschillen van persoon tot persoon. Precies hierom stellen we op maat gemaakte reizen samen bestaande uit gepersonaliseerde routes. We doen dit uiterst zorgvuldig en met de hoogste professionaliteit. Onze diepgaande kennis van Sicilië en de beschikbare accommodaties stelt ons in staat om de ideale reis te realiseren: een authentieke ervaring die een onuitwisbare indruk achterlaat.